Kategorier
Stockholm

Smoking section

Över halva oktober har gått, ingen revolution i sikte. Det var bättre förr!

En barnvagnskille gör sitt bästa för skrikande överrösta inkommande tunnelbana. Lyckas riktigt bra.

Går förbi fikabrödhyllan på Coop varje dag efter jobbet och spanar efter blåbärskuddar men där finns inga. Tack och lov!

Natten till i går kände jag i sömnen att jag blev omfamnad bakifrån. Omfamningen var så tydlig och fysisk att jag vaknade. Vet inte om det var någon osalig ande som smög sig ner under det där mystiska morgonmörkret. Gav mig rysningar!

Läser om en biografi över journalisten Ester Blenda Nordström, i DN. Har ju läst flera av hennes böcker och gillar dem mycket. Hon verkar dock ha hyst en del åsikter som jag svårligen kan acceptera. Det förtar dock inte kraften i hennes böcker.

Torsdag! Ärtsoppa och pannkakor, typ! Eller två dagar till helg. Har några grejer att gå på om jag vill.

http://2000-lightyearsfromhome.tumblr.com/post/166506940061/children-reading-the-newspaper-paris-1936

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017