Kategorier
Stockholm

Att finna sig själv

Efter en jobbig dag börjar man fundera på pension. Hade tänkt att jobba några år till men om det ska vara så här, är det inte kul. Nackdelen är att jag då har gjort min sista resa till åtminstone New York, kanske också Berlin. Kommer inte ha råd med det som pensionär. Men jag får ge det en chans läsåret ut, och försöka spara så mycket som möjligt till livet efter detta.

Busspendlandet rymmer sina små förtretligheter. Två olika busslinjer delar avgångshållplats, och folk som köar ska såklart inte med samma buss. Och man missar ibland sin respektive buss men kan trösta sig med att man får sittplats på nästa buss. Ibland kommer 446 in först och då står ju 449-passagerarna kvar. Då kommer 449 in och ställer sig bakom och öppnar dörrarna. Varvid det som kom först, och väntat längst, plötslig är sist i kön. Sicken långnesa!

Fredagskvällen handlar om att låta hjärnan svalna och att finna sig själv.

https://exiled–pharaoh.tumblr.com/post/166606163592

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017