Kategorier
Stockholm

Avantgardistisk lördag

Konsulterar stjärnorna innan jag vågar ge mig iväg. ”Lördagen kräver planering och utformning för att bli bra. Det du vill ha är nöjen med elegans och klass.”

Ok, tänker mig först ”Tre fotografer. Tre uttryck. Tre sätt att se på staden.”
Lars Asplund, Lars Joelsson och Per Nellevad ställer ut igen, det var inte länge sen senast. Hoppas det är nya bilder. Funderar på en tur till Moderna museet och deras samling med konst av det ryska avantgardet.  Bland andra Alexandra Exter, Anna Kagan, Ljubov Popova, Vladimir Tatlin och Aleksandr Rodtjenko. Har skaplig ont i högerfoten, fortfarande. Man får bita ihop.

Inga blåbärskuddar på Coop, men väl lussebullar!

SAS låter via mejl meddela att mina intjänade Eurobonuspoäng nu tar mig ända till Ronneby. Man tackar, har aldrig varit i Ronneby!

Fick just hem sportjournalisten Erik Nivas senaste bok, #jagärfotboll. Han skriver bra, den rackar´n.

Och snart får jag ett nytt bokpaket från Bakhåll: Ernest Hemingway, Den orörda platsen och Dekius Lacks När natten kommer är vägarna mina (Dekius Lack, pseudonym för Krister Gerhardsson, är en svensk författare född 1962 med debut 1987 och bosatt i Lund. Son till Birger Gerhardsson, professor i Nya Testamentets exegetik; bror till Örjan Gerhardsson alias Peter Glas.) Exegetik?

https://artist-malevich.tumblr.com/post/166613932707/englishman-in-moscow-1914-kazimir-malevichsize

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017