Kategorier
Stockholm

Kontakta…

Drömrik natt och som vanligt riktigt trevligt. Men det började med en rysare. Drömde att jag skulle kolla om ytterdörren var låst, kände lite vibbar. När jag tryckte ner handtaget for dörren upp och det blåste hårt utifrån mörkret.  Dörren gick inte att stänga, den var plötsligt för liten för dörrkarmen. Vaknade såklart och låg sen och rös flera minuter.

Mulet ute, men jag har min fotoutmaning.

Hoppar av vid Londonviadukten. I dag är foten inte på humör så det blir en kortare sväng via Folkungagatan och Katarina kyrka till Slussen. På Folkungagatan 128 säger skylten Pink Royale och det hänger lite dockor och krafs ovanför dörren. På dörren sitter konstigt nog en skylt som förkunnar att det här är ett skyddsobjekt med förbud att fota etc. Hm! Noterar att Bishops Arms har bommat och den irländska puben lite längre upp likaså.

Utmaningen, valde ovanstående bild av tre klara kandidater för det lite absurda meddelandet.

Passerade Mosebacke och såg på en affisch att min ungdoms hjälte John Holm ska komma och spela på Kägelbanan. Förra, slutsålda, konserten ställdes in på grund av sjukdom så jag kände att jag för en gångs skull borde vara snabb så jag bokade raskt en biljett.

http://ober-0.tumblr.com/post/167406441820/edoardojazzy-jean-gaumy

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017