Kategorier
Stockholm

Röd hatt sökes

Aftonbladets webbsida:

Damlandslaget bojkottar Fotbollsgalan. Chockbeskedet kommer efter att ett nytt avtal inte kommit till stånd med förbundet.

Bra, ge gubbarna vad de tål!

Nästan halvvägs genom utmaningen. Men jag behöver ju inte lägga upp en bild precis varje dag, utan sju dagar sammanlagt.

Kall morgon, under nollan. Tjocktröja på!

I kväll Italien-Sverige i avgörande play-offmatchen till VM. Rysare! Bara inte domaren avgör.


Vi ska ha sagotema med maskerad inom kort och vi pedagoger ska helst vara utklädda till någon sagofigur. Brukar ha lite problem med det, har ju ingen garderob med maskeradkläder hemma och tycker inte heller att jag ska behöva lägga ut pengar. Men jag ska ändå försöka få tag i en röd hatt i björnen Paddingtonstil, en blå duffel tror jag att jag har nånstans.

http://the-night-picture-collector.tumblr.com/post/167007734246/elfriede-mejchar-vienna-1960

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

15 svar på ”Röd hatt sökes”

Hallo Paddington! Hänger inte med! Har ingen röd hatt! Hélas! Hoppas matchen går på en av mina kanaler, annars får jag hålla kontakt med sönerna om hur det går! Lycka till med projektet.

Tack för länkarna! Behöver hattskrället redan på torsdag så det går nog inte att beställa utan jag måste hitta den på stan. I morgon hinner jag inte så onsdag är sista chansen. Inte hela världen om det skiter sig.

Sms-rysare mellan sönerna och mig. Ingen skärm, men Nyheter på tv4. 0-0 blev gran slam! Dålig sömn.

Stängt för kommentering.