Kategorier
Stockholm

Drömfoto

”Sjukt bra jobbat, hörni! Va kul de va!” Positiva tongångar hörs från trakterna av Friskis & Svettis.

Läser att fotbollslaget Östersunds FK redan på tisdagen är i Berlin inför sin match mot hemmalaget Hertha i morgon. Vore skönt med några dagar i Berlin!

Borde man testa nya trenden: Gå ut på stan utan byxor? Måla dit jeansen på kroppen, spara pengar och samtidigt frysa häcken av sig på köpet.

Slaviskt följande min föresats att minska mina utgifter och leva sparsamt, beställde jag en brandsläckare. Har aldrig haft någon förut så det blir spännande. Gillar nya erfarenheter!

Har drömt en del igen, det mesta försvinner när jag vaknar. Det har varit lite skidåkning på sistone, nu kombinerat med foto, som också är en vanlig beståndsdel i de drömmar jag minns efteråt. Fotograferandet funkar sällan i mina drömmar, antingen kan kameran inte ställa in fokus, eller som nu senast, är kameran inte ens med när jag ser ett vackert motiv.

http://lekcja-anatomii.tumblr.com/post/168153173976

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

6 svar på ”Drömfoto”

Fin Bo Kaspersbild! Dom gillar jag. Har TÄNKT köpa brandsläckare varje jul! Har inte emot att möte dig i påmålade jeans, bra inslag i gatubilden. Kör! Du kommer inte att frysa.

Första friskhetssömnen på nästan 2 veckor. Kan sova hela dagen nu!

Bra Björkvideo. Inte alls skrikig som jag inte vill minnas. Spännande brandsläckare. Tänker du alltså prova den, eller får du spänning varje dag nu, ifall?

Stängt för kommentering.