Kategorier
Stockholm

Förort i lucialinne

En förort i lucialinne mötte mig när jag gick till bussen i går morse. Vackert! Vacker var säkert även den rova jag satte strax innan skolan. Överlevde med ett ömmande vänsterknä som minne.

Kollade närmare på ESTA, jag behöver inkomma med en ny ansökan om jag vill åka till USA igen. Inga problem, gäller bara att komma ihåg det. Och det blir nog inte förrän till hösten, om det blir alls. Berlin i vår, då.

Kvällstidningen fläskar på med varning för snösmocka. Alltid säljer det nåt extra lösnummer. Väderappen visar snö från kl 23 till kl 14 i dag. Få se vilken effekt det får på saker och ting.

Fick ett meddelande på Tumblr:

Hi! How are you? Will you do me a favor? Borrow me 0.02233 bitcoin, please. I’ll give you back later”.

Letade i alla köksskålar jag kunde komma på, men nej, några bitcoin hade jag inte.

http://zzzze.tumblr.com/post/168398708125/irenelichtensteinblog-werner-kiera

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

4 svar på ”Förort i lucialinne”

Det är inte alla förunnat att få läsa MaMer-bloggen. Man slipper SMHI och väder-app, Dessutom nyttiga upplysningar som ESTA. Ska kanske till gudsonen med familj i Arkansaw i början på 2018 och då kan jag förbereda. Ja, stackars alla som inte känner dig. Nu vet jag att jag slipper snö och regn när jag ska in till Jacobs kyrka och lyssna på mitt barnbarn som går på AF och ska sjunga lucia där. Träffpunkt för släkt och vänner idag. Har du biljett? Hoppas det inte bli långvarigt med knät? Minns i adventstider, en vardag vid telefonplan. Plötsligt låg jag raklång. Det gjorde inte ont nånstans, men jag blev förvånad. Glömmer det aldrig. Massor med folk ute, de fick nog kul!

Knät är en bagatell i sammanhanget. ESTA är bra att ha koll på, inte minst så att man går in på rätt sajt och inte betalar för mycket. Har fd elever som går på AF, ingen av dem har skickat nån biljett.

Rolig är du också! Men be dem. Eller man får gå inte på AF och boka! Och betala själv. Fint ikväll!

Stängt för kommentering.