Kategorier
Stockholm

Mot ljusare tider?

Har fått rätt bra cred (ytterst relativt sett) i ett par grupper på Fejan för mina senaste foton (ännu ej publicerade här) och känner att jag ska försöka hålla den stilen. Inte publicera b-bilder mellan de jag känner är bra. Brukar dock vara dålig på att följa liknande föresatser.

Vi går visserligen mot ljusare tider men när jag står på min morgonbusshållplats och gatljusen automatslocknar för att nåt relä tycker att det blivit ljust nog, kan jag inte se någon skillnad mot sekunderna innan.

Fredag efter en trevlig vecka på jobbet. Hade gärna fått sova en timme till då jag drömde så där fantastiskt och detaljerat igen.

Kyla prognoseras till helgen, hoppas på sol.

http://718seanp.tumblr.com/post/169233648000/brooklyn-new-york-winter-2017

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”Mot ljusare tider?”

Har glömt din FB för jag får aldrig notifikation att du har lagt ut nåt. Bättring. Nu har jag kollat lite. Värd alla uppmärksamhet. Bättring!

Vad jag förstår så har FB ändrat i sina algoritmer eller nåt, så jag får väldigt dåligt med notifikationer från dem jag följer. Det är bara de senast tillagda ”vännerna” som syns, och de är inte de jag vill följa i första hand.

Stängt för kommentering.