Kategorier
Stockholm

Slutet gott allting gott

Väcktes av iPhonen på morgonen, don´t like. Det betyder att jag var i mitten av en sömncykel á 1,5 timme, och i mitten av en dröm. Brukar sitta och blunda hela bussresan in till Slussen och lyckas ibland få hela restiden att försvinna.

Hembussen rullar in med två minuter kvar till avgång, cirka sjutti pers står och väntar. Men föraren får inte upp dörrarna. Efter några minuter kommer ännu en 446:a in och alla trycker sig in i den. Slutet gott allting gott, alternativt slutet gott när bussen har gått.

Har att sätta ihop en lektion om Nordamerikas ursprungsbefolkning som gärna ska innehålla ett praktiskt pass och totalt rymmas inom en knapp timme. Och det ska anpassas efter en grupp om cirka 20 barn från förskoleklass upp till trean. Piece of cake!

Åsså blev det fredag till sist, i morgon får jag sova ut. Prognosen för helgen säger molnigt, och då vete sjutton om det blir något fotograferande.

https://soniacv70.tumblr.com/post/169548931472

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”Slutet gott allting gott”

Du är underhållande… lyckas få hela restiden att försvinna. Hoppas det gick bra i da´me´? Lycka till med ditt Nordamerikaprojekt! Verkar skoj!

Fick det mesta av restiden att försvinna även i morse. Vaknar till bara när bussen stannar, vid Nacka trafikplats och Henriksdal. Gillar att ha våra faddergrupper så det blir säkert kul nu med.

Stängt för kommentering.