Kategorier
Stockholm

Hjärnskadad och blind

Som nämnts, jag kollar Google maps bland annat efter var jag kan käka middag i NYC och kollar in Haymaker Bar & Kitchen. Kikar på ölmenyn: *OTHER HALF FOREVER EVER, Brooklyn, NY (4.8%) Session IPA, hopped with Azacca, Citra, Mosaic & Amarillo får det att vattnas i munnen på mig. Käket är det vanliga, burgare, chicken wings och dylikt. Mac´n´cheese brukar jag käka och det finns där.

Kollar Premier league-fotboll, match efter match på Viasat sport premium trots att det står ”Ingen sändning”.

Kikar in på fejan av och till. Ser några videosnuttar, bland annat om en kvinna som satsat allt hon äger på att ta hand om en tvättbjörn som blivit klubbad av en golfare och blivit hjärnskadad och blind. Nästa filmsnutt handlar om Trumps verbala övertrump, men ingen kvinna verkar ta hand om honom.

Valår, hur ska man stå ut?!

http://kafkasapartment.tumblr.com/post/169651345841/the-playground-city-atlantic-city-new-jersey

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

Ett svar på ”Hjärnskadad och blind”

Trött på alla Trump- kommentarer som svämmar över på FB så snart han har sagt ngt kontroversiell!

Stängt för kommentering.