Kategorier
Stockholm

Ryggskott

Läste i ett några dagar gammalt nummer av morgontidningen att Frankrikes president funderar på att inrätta ett ”sanningsministerium”.  Macron tänker sig ett förbud mot ”falska nyheter” under pågående valkampanjer. Övervakningen ska skötas av domare som kan blockera sajter eller beordra att innehåll lyfts bort.

Varför inte tvinga alla att morgongurgla med skopolamin.

Fb-sidan Progressive-Street har haft ryggar som tema och jag laddade upp några jag tycker är bra:

”Gör han best betald i hela PL”

Aftonbladets webbsida tar svenska språket till nya höjder. (Artikeln handlar om att Arsenals spelare Alexis Sanchez blir ligans bäst betalde spelare om han skriver på för Manchester United. Knappt 3,9 miljoner kronor i veckan).

Rubriken korrigerades några minuter senare.

Ägnade en stor del av söndagen åt att fixa en powerpoint on Amerikas ursprungsbefolkning. Det är så mycket jag vill ha med, men jag får ta hänsyn till att åhörarna är mellan 6 och 10 år.

https://kamchatsky.tumblr.com/post/169322343378/horst-p-horst-1943-год

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

3 svar på ”Ryggskott”

ÅH! Vilka bra bilder. Man blir ju sugen på att skrapa ihop till en Nikon och dra ut. Lycka ll med powerpointen till din lilla fina publik.

Tackar! Gillar bilderna mycket själv! De flesta tagna med Canon 🙂 Gjorde klar powerpointen i går, ska bara testa dels att visa den på en smartboard och dels hur lång tid den tar.

Stängt för kommentering.