Kategorier
Stockholm

Toarullenyllen

Hmm, besvärligt att få skrivaren att koppla upp sig till mitt nätverk. Helgens trassel att reda ut.

På Slussen ser nu den nya uppgången/nedgången dagens ljus, bokstavligen. Det går framåt, eller nåt.

After Workade på Rival i går kväll, med anledning av nån som fyller år på måndag. En ung kvinna sittdansar och -sjunger med i Eurythmics-hitten There must be an Angel medan hennes kepsprydde pojkvän är helt stiff. Friday evening out!

Lördag med lördagssysslor. En irriterande, pockande sol störde mest hela dagen och fick mitt dåliga fotosamvete att gnaga. Hoppas solen lyser lika glatt i morgon.Bildresultat för toilet roll faces

Hade första faddergruppen i ämnet ”Hållbar utveckling” i går. Föreläste, visade en filmsnutt och sen lät jag dem prova att göra ansikten av toapappersrullar. It went to the forrest, som man säger i Japan. Och det hade det gjort för mig med när jag provat. Tror det är fel sorts papper i våra toarullar. Junior Fritz Jacquet, ovan, lyckades bättre.

https://largedadjuggalo.tumblr.com/post/171947696444/akapearlofagirl-darkphotographs-dark-big

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

5 svar på ”Toarullenyllen”

Junior Fritz Jacquet var ju konstnär, men det kan finnas unga blivande. Kul att du undervisar i hållbar utveckling. Vad kan vara viktigare idag? I så fall krig och migrationsfrågan, ex… Det blir mycket som i morgon!

Vi har några duktiga origamikonstnärer bland våra små elever, så jag tänkte att nån kanske skulle knäcka nöten. Men det blev en sällan skådad slakt av toarullar. Min ingång till ämnet var annars att göra konst av skrot.

Kanon! Bra grepp. Picasso tog en gammal cykelsadel och ett gammal cykelstyre och det blev en tjur. Stor konst. Barnen kan vara glada att de har dig, du vet att du påverkar dem för framtiden. Hela deras liv. Ja, det vet du!

Stängt för kommentering.