Kategorier
Stockholm

Lördag, mitt på dagen

Returnerar gamla routern och går upp till Klippoteket och sätter mig. En person före mig men strax dyker två till upp som har bokat tid, nån minut senare en mamma med nioårig dotter, som också tidbokat. En äldre man kommer in genom dörrn: jag har tid kvart över. Tänker att det blir ett spännande tidsperspektiv på min klippning. Har å andra sidan gott om tid och när jag bestämt mig så kan jag vänta hur länge som helst. Till sist blir det ändå jag som blir klippt först. Inte samma snubbe som senast, och som jag var väldigt nöjd med, men det blev helt tillfredsställande nu också. När lockarna faller konstaterar jag att blir allt gråhårigare. Syns inte på samma sätt när man har håret på sig.

Nere i centrum köar småttingarna för ballongskulpturer och nere på Coop smäller två stycken för en pytting. ”Jag vill köpa en ny!” Strax är det dags för elever från Nacka musikskola att utanför systembolaget spela och sjunga för besökare och konsumenter. Kanske blev det några extra bag-in-boxar sålda, vad vet jag.

Sitter och meckar med inställningarna för wifi:t på min MacBook medan jag tänker på annat och märker inte att jag helt plötsligt är uppkopplad igen. Hoppas det håller om två timmar så jag kan se Linköping-Djurgår´n i SM-hockeyns kvartsfinal 3:7.

Gillar Tumblr, bra konst, underbar street art, fantastiskt foto. Beror lite på vad/vem man följer, men mitt flöde är väldigt inspirerande!

Bilden nedan: hade en romantisk bild av Manchester liknande den nedan när jag åkte dit 2011. Men det var för länge sen det såg ut så här, om det nånsin gjorde det. The Northern Quarters var enda delen av Manchester som kändes ursprunglig. Vet inte hur det ser ut i Sheffield, och Birmingham blev jag varnad för att åka till.

https://uconstruction.tumblr.com/post/172198040539/bill-brandt-1904-1983-british-south-london

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018