Vitmössetider

Som väntat oerhört svårfotat i slussenmörkret där stressade pendlare rusar förbi i hög fart. Nåt blev det kanske ändå. En ung tjej showade glatt förbi, en något äldre man kom och frågade något argt om jag plåtade honom. Jag dokumenterar entrén, sa jag och han fortsatte mot sin buss.

Tittade till min trappa på Gullmarsplan och fick vänta länge innan det kom någon. Vet inte om bilden blev så fantastisk som jag tänkt mig.

Trutarna flaxar runt med bomaterial i näbben. De häckar på nåt av taken i närheten. I en buske vid gamla sjukhuset väsnas en gråsparvhane. Ingen art man bryr sig om så mycket, kanske oförtjänt.

Ett glatt fotoobjekt i Slussens nedre entré.

Vid Globen väller det in en hord med vitmössor. Det är såna tider nu.

Det visar sig vara min berlinbok som kommit. Minns inte om jag beställde slussenboken. Får kolla det.

Fyra dagar ledigt, blir det innehållsrikt eller vilsamt? Ska till sist kapa bandet till Telia. Betalar för ett fast telefoniabonnemang som jag inte använder och som inte funkar. Känns stundom lite onödigt.

https://sympatheticnerve.tumblr.com/post/173359314759/trovatten-this-photo-i-took-has-a-fight-club

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

4 svar på ”Vitmössetider”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.