”Fy på dig!”

Det jublas vid fotbollsplanen och jag möter strax ormingevänstern och får ett flygblad om första maj-möte på Ormingeplan. I centrum försöker en bestulen lappledes kommunicera med den tjuv som i förrgår stal en kasse med arbetsgrejer så hen inte kunde åka till jobbet. ”Fy på dig!”

Derbyt mot Bajen tenderar redan efter två minuter att gå som vanligt – torsk. Så lång tid tar det för Hammarby att ta ledningen. Djurgår´n kvitterar på straff men på tilläggstid sätter Bajen segermålet. Senast Djurgården vann mot Hammarby var 2007. Jag börjar bli gammal, får jag nånsin uppleva en derbyvinst igen?

Skickar ett påminnelsemejl till kompis nummer två angående min första fotobok. Upptäcker att första mejlet gick till hans gamla jobb, inte undra på att han inte svarat. Nu vet jag ju inte om han läser sina mejl under helgerna. Rendez-vous med bokköparpolare nummer ett däremot bestämd till kl 12 första maj.

Sätter ihop en Ripped and torn-bok med bilder på av väder och vind skapade konstverk med affischer som grund. Av bara farten gör jag en billighetsupplaga av Berlin monochrome, cirka 550:- kommer den att kosta. Billigare papper och inga platta uppslag.

https://babkaioshka.tumblr.com/post/173415817160/benrogerswpg-out-the-front-window-via-ben

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

4 svar på ””Fy på dig!””

  1. Utmattning! Återhämtning krävs, sen är det fullt fart igen. Man kan inte hålla på HELA tiden!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.