Gullmarstrappan

Rocky har gått ur tiden, Tyko har namnsdag och regnet smattrar mot sovrummets fönsterbleck. Även så kan en söndag inledas.

Rubrik i morgontidningen ”Rebeller sköts mot Saudiarabien”. I krig och kärlek är allt tillåtet.

Wildlife Photographer of the Year är världens mest förnäma naturfototävling. Efter granskning av vinnarbilden i kategorin ”Djur i naturlig miljö” efter ett tips, diskades den. Granskning visar  att myrsloken på bilden är uppstoppad.

Gullmarstrappan jag skrivit om presenteras här. Gillar pelaren och taket! Tagen i morgonljus, ska kanske testa i eftermiddagsljus nån dag efter jobbet. Intressant att se om trappan är mer utnyttjad då eller om jag får stå och vänta en evighet på mänsklig närvaro.

I dag blir det kanske mer bokjobb, att gå genom bild för bild och göra dem monokroma på korrekt sätt. Dyra lärpengar, det är ju först när jag får boken tryckt som jag ser hur det gick. Á 850:-. Sen en tur ner till Stora Coop följt av derby på teven, Djurgår´n-Bajen.

Min kompis tillika bokköpare bör väl höra av sig för överlämnande av  Verlassene Orte och då blir det ju en tur till stan. I morgon skulle passa mig bra. I dag är det bara en massa huliganer på stan.

Hittar en faktura på köksbordet som skulle vara betald i går. Oops, skyndar in på bankappen men ser sen att det står makulerad istället för summa. Minns då att jag ändrat till autogiro.

http://life.tumblr.com/post/173384414674/a-scene-from-springtime-in-england-during

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018