Dagen efter och dagen före

Baksmälla efter valresultatet blandat med resfeber. Ingen toppencocktail direkt. ”Det spelar ingen roll vilken regering vi får. Det går åt helvete i alla fall”, skriver Åsa Linderborg i Aftonbladet. Bra artikel, håller med henne om det mesta. Nu kan man bara hoppas att L och C står för att inte ge SD inflytande. 

”Чйорт бобъери… Ладно УАЗ. Но что за люди ?Čjort bobʺeri… okej uaz. Men vad för slags människor?”

Ja, man undrar ju. (Citerat från Facebook).

Packningsmässigt brukar dagen före vara en dag då alla eventuellt bra-att-haprylar slinker ner i väskor eller fickor. Bestämmer också vilka reskläder jag ska ha. Klippning först, sen ska jag se om jag kan ersätta min favoritskjorta med en likadan.

Nu släpper jag det politiska eländet och blickar mot New York. Har gjort en lista på vad jag vill göra. Photoville, den stora fotoutställningen nere i Brooklyn Bridge Park, förtjänar minst ett par besök. De tre konstmuseerna, MoMa, Guggenheim och Whitney´s, vill jag också titta in på. Tänker mig en sightseeing-tur på Hudson River, mest för att fota ombord på båten, med Manhattan eller New Jersey som back drop.

Gatukonsten får sitt genom en tur ut till Bushwick, där flera kvarter rymmer husstora verk av duktiga street-konstnärer. Blir kul att se vad som tillkommit sen förra året.

No Relation Vintage långt nere på 1st Avenue är min favoritbutik för second hand-kläder. Och bokhandeln Strands. Coney Island! Gillar att ha mål för dagsutflykterna och fotografera på vägen. Och en och annan öl kommer jag hälla i mig på vägen.

Det gäller bara att orka, att pusha sig själv. Har ett sjudagars Metrocard och behöver planera när jag ska börja använda det. Sannolikt på fredag, innan det så knallar jag. Måste ju hålla igång steg-appen.

http://zzzze.tumblr.com/post/177906953665/circus-sonata-by-david-vestal-yorkville-1949
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

6 svar på ”Dagen efter och dagen före”

  1. Skönt för dig att slippa hemmakaoset. Jag är fjättrad vid nyheterna. Jag tänker på dig på Brooklyn och när du går i utställningsspiralen från topp till utgång. Have fun!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.