Kvällskonsert på sjunde avenyn

Tuut, papapapapa, tuut. Tuuuut. Beep, beeep. Tut tudut. Tatatataa. Det är dags för kvällskonsert, inte i sjunde himlen men väl på sjunde avenyn. Hörs bra där jag sitter på motsvarande balkongen, fyra våningar upp. Sover bra ändå, trots oväsendet  från gatan och avenyn utanför. Det skramlar, det pyser, det växlas upp och det växlas ner. Sängen och kudden är hårda, men med en massa steg i benen slocknar man snart.

Det målade ansikten lyser upp och det är bra att tjejen med vita bagen kollar år mitt håll.

Påver frukost som sagt, men det finns mjölk. Det förlåter allt. Mjölken är nog till kaffet, men det skiter jag i.

I dag styr jag kosan söderut. Eventuellt klämmer jag Whitney museum. I eftermiddag öppnar Photoville, den stora fotoutställningen i Brooklyn Bridge Park, och där tänker jag vara. Det är ett gäng steg dit och lika många tillbaka. Bra motion, även om det inte syns. Med 97% luftfuktighet, puh!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”Kvällskonsert på sjunde avenyn”

  1. Får verklig NY-vibbar av dina beskrivningar. Jag är där med dig i själen!
    Blev det 30 000 steg idag?

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.