Mardrömmar

Ser att jag visst kan gå på Affordable Art Fair-vernissagen på onsdag kväll. Mitt tänkta förhinder sker nästa vecka och på tisdag kväll. Alltid kul med vernissage, och ta mig tusan om inte Malin J har med något eller några foton där också.

Det fixade sig med lösenordet på Drakenfilm och jag får till och med en gratismånad. Så vid tillfälle ska jag se Himmel över Berlin.

Kastar ett öga åt en eventuell Londonresa typ i april. Cirka 10 lakan inalles för fyra nätter mellan lakan, med reservation för att jag inte kunde se hotellpriserna så långt in i framtiden.

Ser att Åke Ericson och boken ’Non Grata’ har vunnit första pris ”in the Documentary Book category of the IPA International Photography Awards!” Kul, köpte boken av honom på Planket för ett par månader sen. Och ett par år dessförinnan såg jag honom på Newark International airport.

Drömmer den enda mardröm jag nånsin drömmer, att kameran inte kan fokusera på motivet och att det därför inte blir någon bild. Och det var mycket spännande bilder på G.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”Mardrömmar”

  1. Åke Ericson har jag visst en bok av. Himmel över Berlin såg jag en gång. Jag ska gå på Nationalmuseet för de nystartar och har sett Andy Warhol för andra gängen. Men snart köper jag nog en Nikon och drar ut själv. Grå himmel över Orminge!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.