Skärmavbild

Alfrida gjorde mig kanske sömnlös men som väller inte strömlös. Det var ett himla larm på kvällstidningens webb. ”Stanna hemma om ni kan”, typ. När jag kommer ut på morgonen väsnas Alfrida mest i trädtopparna men det finns ingen anledning nattens överväga att inte åka till jobbet. Det var värre på annat håll. Däremot den här förbannade isen och de vägsnuttar som gud såväl som entreprenören glömt sanda.

Hittar nedanstående bland mina skärmavbilder. Man kan kalla dem för datorgenererade abstrakt minimalism. Tycker det finns en tjusning i den absoluta enkelheten, minimalismen.

Det känns som jet lag när jag kommer hem. Försöker hålla mig vaken till åtminstone klockan nio på kvällen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Skärmavbild”

  1. Jetlag i avtagande! DÅ kan man halka iväg i morgon till Kungsholmen! Och du till jobbet, du sover redan förstår jag, kan inte säga att jag hör snarkningarna, men om jag lyssnar nog när även jag snart ska försöka slagga in.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.