Kategorier
Stockholm

Jobba, igen

”Some people like to go out dancing
And other people like us, we gotta work”

Dags att jobba tre dagar igen. Spännande som alltid när man inte vet hur många och vilka barn som kommer. De lär vara fler än förra veckan.

Jag kanske skulle skaffa en övervakningskamera? Då skulle jag nog få klarhet i vem eller vad som är orsaken till att jag i detta nu har cirka tio udda strumpor. Har länge misstänkt att min dammsugare har ett eget liv när jag är på jobbet eller ute. Eller så bor det något annat under soffan. Vänta, vill jag verkligen veta?

Det slår mig när jag ser texten ”to beer” att det varit en helvit jul. Men Man in the Moon har tagit hem ett gäng amerikansk mikrobryggeriöl som det kan vara kul att avsmaka.

På nyårsafton läste jag nedanstående rubrik:

Förstår inte varför Sverige ska sprida den bilden. Vem vill se en bild av ett slagfält?! Låt bli!

Hittar en jubileumskatalog från Galleri Korn, galleriet där jag ställer ut. Roligt att se vilka som ställt ut före mig, flera kända namn, och exempel på deras konst. Intressant att se prisnivån, jag behöver ju prissätta mina bilder.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

5 svar på ”Jobba, igen”

Stängt för kommentering.