Oidentifierbart objekt

Behöver bilder till den här bloggen så jag sparade kanske 40 bilder av de jag tog i går. Alla är nödvändigtvis inte bra, ser att de flesta är skräpbilder. Det är bilden i dagens inlägg också, men jag tycker den är bra. Den är nog min favoritbild från utflykten. Ett oidentifierbart objekt jag inte har en aning om vad det är eller har varit.

Sitter och försöker skriva ut bilder men ibland är det nåt som hakar upp sig. I detta fall visas inte bilden jag ska printa när jag valt alternativet ”skriv ut”. Och jag kan inte välja ”skriv ut” nere till höger. Filnamnet kommer oönskat med nederkant. Hm! Ett par koppar kaffe på det. Hinner bara tänka tanken så löser jag problemen.

Varför? Dels sticker den ut mot bakgrunden i både färg och form, dels är den så obegriplig. Jag har iallafall ingen aning om vad det är.

Fick till sist iväg intervjusvaren och bilderna till Progressive-street på Fejan samt presentationen av mig själv till Galleri Korn. Det tar sig!

Så blev det måndag igen. Två planeringsdagar väntar innan skolan börjar på onsdag. Sen gäller det att snabbt hitta in i rutinerna igen. (Nångång ska jag låta auto correct formulera min bloggtext. Den är så förbannat klåfingrig! Men ibland lite rolig.)

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

6 svar på ”Oidentifierbart objekt”

  1. Ett öga som slitit sig loss från någon och äntligen kommit ut i friheten. Ligger och morgnar sig. Bra jobbat ett steg till mot dagen D.

  2. Ja absolut långlånga ögonfransar. Från en värld vi vanligtvis inte upplever, utom genom dig.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.