Nu är vovven hemma

Nu är vovven hemma! Ringer ramverksta´n innan jag kliver på 446:an som stod på Götgatan precis när jag kom. Känner på mig att jag kommer få ett klar-sms om jag sätter mig på bussen. Mycket riktigt håller de precis på med the finishing touches så jag går istället dit. Får vänta några minuter innan de kommer med jycken. De verkar gilla hunden och hintar om att möjlighet finns att få vara månadens konstnär i butiken typ i augusti. Vi få se vad de tycker när jag kommer med mina rivna affischer.

Mörkt och jävligt är det ute. Och mellanslagstangenten på mitt gamla tangentbord fungerar bara ibland, vilket får autocorrect att gå bananas.

Båda bilderna föreställer hus som speglas i Djurgårdsbrunnskanalen och där jag vänt bilderna 180°.

Första skoldagen och de skötte sig bra, eleverna. Mysigt med lite kramar igen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

6 svar på ”Nu är vovven hemma”

  1. Men vad håller du på med? Du sa att ditt besök vid Djurgårdsbrunn inte var lyckat? De här bilderna är ju FANTASTISKA: Inte Ripped and Torned, de måste inte vara det för att vara bra. Skönt att vovven är hemma, jag har inte hört honom skälla så han är nog nöjd också.

  2. Men jag bara älskar vattenbilderna. I övrigt Bowie är skrällmusik från mig (men jag öppnade ditt inlägg), jag har väl aldrig riktigt lyssnat, jag är jazz. och bluesälskare. Sorry!

  3. I’m a rocker! Jazzen jag lyssnar på är huvudsakligen Weather Report, John McLaughlin och några till. Bowie, uppskattar hans kreativa musikaliska resa än mer efter dokumentären senast

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.