Rookie på linjen

– Ursäkta, den här svänger till höger? Busschauffören är rookie på linjesträckningen och lite osäker. Jag är snabb att gajda honom rätt.
För första gången sen jag började åka från Skanstull misstajmar jag min tunnelbana. Den går framför näsan på mig. Men men, det går flera tåg.

Så är strax vårterminens första (kort-)vecka avklarad och den har gått bra . Eleverna är nöjda och glada över att vara tillbaka.

Men jag är ändå supertrött när jag kommer hem. Vilar lite och försöker sen lägga upp antingen ett bildgalleri eller en portfolio här i bloggen som visar till exempel mina Ripped and Torn-bilder. Kan lägga till bilder men sen syns de ändå ingenstans. Det kanske inte lirar med det tema jag valt för bloggen, som ändå är WorldPress eget. Konstigt!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Rookie på linjen”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.