Anyone for cider or calvados?

Den här lördagen är egentligen en enda lång väntan. I kväll och i natt är det 40-årsfest på Södermälarstrand. Hoppas jag kommer levande därifrån.

Tänker mig att där göra ett gäng bilder som om de blir bra kan bli en liten minnesbok till födelsedagsbarnet. Känner att det kan vara dags att ge sig in i bokbranschen igen 🙂 Ja ja, vi får se var mitt festfokus hamnar.

Anyone for cider or calvados?

Har ju min lista att fylla ut lördagen med, somt är rena helgrutiner annat är lite roligare, några punkter är jobbrelaterade. Hoppas kunna ta en skön eftermiddagsnap så jag kommer till partyt god form och vid god vigör.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Anyone for cider or calvados?”

  1. Ha så trevligt på festen, take care. Du har nog di nap just nu. Själv var jag på begravning igår med eftersläckning. Helt slut!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.