Lördagsscheisse

Sitter och sliter med galleri/portfoliowidgetar och lyckas inte få nån synlig på bloggsidan. Borde liksom synas överst i den högra spalten. Lördagsscheisse, typ.

Ute hånler vintersolen. Borde kanske hunnit med en fotorunda, åtminstone ner till träsket.


Eftermiddagsslummern avklarad och nu ska jag bara peta mig lite käk. Får fundera vidare på gallerivisningsproblemet. Till sist får jag dit galleriet, men jag ville inte ha alla bilderna där bara en länk. Nu kan jag ju inte lägga till fler gallerier, för de får inte plats.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

4 svar på ”Lördagsscheisse”

 1. Varför är det på Engelska nu igen?
  En jävligt tråkig tendens i tiden att
  allt ska vara på Engelska (svengelska).
  Endast Sverige svenska krusbär har!!!
  Jag tror att Svenska bryter mot strömmen.
  Det gäller att synas vettu Eller hur?

 2. Fast i det aktuella inlägget ordet ju på svyska 🙂 Antar att du refererar till Anyone for cider? Min skalle är full av referenser, till musik och konst, i det här fallet ”Anyone for tennis?” med Cream.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.