Kategorier
Stockholm

Ofrivillig rensning

Det blev en ofrivillig bantning av fotoarkivet med 25% nånting, 34 000 bilder saknas. Några återfinns säkert i mapparna på hårddisken, men några är sannolikt borta för alltid. Vi får se om jag saknar dem.

Mina få återstående krukväxter kastar skuggor på väggarna när vintersolen stiger på den molnfria himlen. Jag har inga ursäkter, det är bara att ge sig av till Björkhagens fågelmatning. Men det blir senare, runt tolv. Och det är kallt!

Resten av dagen lär jag använda till att återimportera bilder till Lightroom. Kanske vågar jag kolla på min havererade Time machine/AirPortTimeCapsule som blinkar orange. Den kom i konflikt med min nya internetuppkoppling via Bredbandsbolaget. Vore ju jobbigt om jag petar fel och förlorar kontakten med omvärlden. Men, he who dares win! (Autocorrect vill ändra ”dares” till ”dåres”, det ligger kanske nåt det).

Fågeltema med klassen och vi ska bland annat måla fåglar på torsdagens bildpass. Det blir skoj. Tänker visa Lars Jonssons excellenta fågelmålningar, om jag hittar boken.

2 svar på ”Ofrivillig rensning”

Din bild på kvinnan med väskan? Riktigt bra. Vad tror du om att ses kommande söndag och kolla bilder? Cliff Mohandas reser utomlands i veckan, men är hemma i stan på lördag igen.

Stängt för kommentering.