Räven ropar

En räv ropar hest ute i vinternatten och blodet isar sig hos utekatten.

Lång dag väntar, från kl 8 till kl 18, på grund av personalmöte på kvällen. Det gick det också. På vägen hem hämtar jag ut ljusbordet på Coop, ”tools for creativity”står det på emballaget. Det återstår att se.

På hållplats Medis är två väninnor överens om 446:ans nya sträckning: ”Bästa bussen om man ska till Orminge!” ”Eller hur!?” Det var i förrgår, i går, efter personalmötet ser jag att jag inte hinner med 446:an från Medis så jag åker ner till Slussen. Där låter jag en desperat kvinna ta sista ståplatsen på en 445 som ersätter en havererad buss. ”Hon har inte ens ett busskort”, kommenterar en av infopersonalen. Nästa 445 kommer strax in så jag tjänar eventuellt ändå nån minut på mitt val av avgångsdestination.

4 svar på ”Räven ropar”

  1. Hej, du har hämtat ut ditt ljusbord och vet inte om du motsvarar ljusbordets förväntningar på kreativitet. Lägg eggs, Matti Marilaid! Du är BÄST!
    Jag man bli rädd när räven skriket, även en som inte ä katt. Du finner bra grejer att skriva om där ute.

  2. Får börja med att organisera mitt arbetsbord så ljusditot få plats. Rådjur låter värre än räv, även Mickel ropar kusligare.

  3. Rådjur, jag trodde det var en människa som gått ner sig på isen, det är kusligt det ljudet.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.