En söndag i januari, 2019

Ger mig kast med publikationen/katalogen/whatever till utställningen och får böka lite med felmeddelanden innan jag kan ladda ner en mall till InDesign från MagCloud. Petar in bilder och fastnar sen som vanligt på texten som jag tycker ska finnas med. Krafsar till sist ner nåt. Nu får det ligga till sig innan jag beställer nåt.

I en paus kollar jag vad det skulle kosta att ta sig till Gdansk. Tänker först på båtalternativet men två gånger 18 timmar till havs känns liiite drygt. Men ändå, avgång 18.00 från Nynäshamn, ankomst kl 12. Man käkar på kvällen och går sen och lägger sig och sover bort de flesta av de 18 timmarna (om man kan sova). På morgonen frukost och lite fotografering på båten. Och vips är timmarna borta. Från 750 kr till 1050 kr. Den tidige kommer iväg med SAS enda direktflyg på dryga timmen, för dubbla pengen. Time is money. Det är Tommi som satt polska griller i huvudet på mig. Han var lyrisk över soppor och piroger, människorna, ja det mesta i Gdansk med omnejd.

När jag ändå har ångan uppe mejlar jag en fråga till Crimson angående print av dörrbild i naturlig storlek. Blir spännande att få svar.

Spolknappen inne på Sheratons toalett erbjöd en oemotståndlig spegelbild av mitt upprymda jag vilket jag förevigade med min iPhone6, därav smetigheten.

Nackdelen med att uppslukas av bildbehandling och dylikt är att eftermiddagskaffet kokar torrt.

En av mina favoritfotografer!
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

4 svar på ”En söndag i januari, 2019”

  1. Den syrliga nordpolska soppan heter Zurek! Zurek kan vara det godaste som någonsin passerat mina kyska läppar. Zurek kan visst fås i vissa av stadens polska butiker.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.