Funderingar

Sitter och försöker få min säkerhetskopiering att fungera men det vill sig inte. AirPortTimeCapsulen vill inte fungera. Fixar några smågrejor ändå.

5 800 följare på Tumblr. Vilket trams! Annars gillar jag Tumblr, där får man likes på alla typer avbilder man laddar upp.

I dag printar jag små kopior av mina utställningsbilder för att få en överblick och kanske kunna bestämma vilka bilder som ska hänga tillsammans. Tommi hade flera bra förslag där. Och det behöver killas ett gäng darlings för att få ner bildantalet. Kanske sex i formatet A3 och elva i A4? Några får hänga i grupper, några som solitärer. Men eftersom jag bara ska rama in tre + tre och använda häftkuddar till resten kan jag ju ta med flera bilder utifall.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Funderingar”

  1. Utställningsverkstaden är igång. Det är som ljuv musik för en granne. Snart stavar jag ut i vintervädret och fikar hos Per och Elin. Gillar du fika, Matti?

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.