Det är kört

I dag får man kanske ha koll på var och hur man sätter ner fötterna efter gårdagens slask och nattens tillfrysning.

Har åter oturen att hamna nära småungar med mobil som inte lärt sig folkvett nog att stänga av ljudet. Den här gången är det visserligen musik på lågvolym men ungen själv låter desto mer när han kommenterar det han gör på sin mammans mobil. Men det var i går det, hoppas på lugnare infärd denna morgon.

Första omgångens fågelskådning gav tolv olika arter. När vi står där kommer min bekant Nils Magnus F Å Gelskådare och morsar och snackar pippi. Han är en sann expert. I dag ordet dags för grupp två att försöka övertrumfa första gänget i antalet arter.

Måndagens uppåtpuff levererar Aftonbladet på webben:

Klimatfilosofen Roy Scranton lindar inte in sitt budskap. Det är redan kört, vi måste sluta hoppas på vår överlevnad och påbörja en palliativ vård av mänskligheten.

Jaha ja, då kan det ju kvitta om det är halt på morgonen. Eller hur man tvättar nyllet.

2 svar på ”Det är kört”

  1. Det är väl det man befarar att det är KÖRT! Det görs ju inget vettigt, alla får göra hur som helst, ingen har makten att stoppa att vi skenar mot slutet.

  2. Nästan så man kan se katastrofscenarierna framför sig, en blandning av Mad Max och Flykten från New York. Rikingarna hyr in privatarméer som skyddar dem från folkets vrede.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.