Skrattar bäst som skrattar mås

Inte heller denna morgon förskonas jag från den yngre generations brist på mobilhyfs, nu dock i en lindrig form som upphörde efter ett tag.

Kollar runt på Crimsons webbsida, om format och montering bland annat. Att printa ut en ”dörr” i 200×80 går på drygt 2 000:-. Lite till om jag vill ha den monterad på kartong. Kan bli lite bökigt att hämta och transportera den bara. Men kartongmontering av övriga bilder, de ej inramade, kan det vara nåt? Vad säger ni, mina förträffliga rådgivare? Lite dyrt det också iofs.

Fastighetsförvaltaren vill att vi skruvar upp värmen till max på våra element. Jag har aldrig kunna rubba reglaget.

Fågelskådning grupp två får se sångsvan och skrattmås på nära håll, den förra på fint fotoavstånd, den senare på armlängds avstånd. Även i dag stöter vi på en kompis till mig när Tommi Linna, experten på polska soppor och piroger, kommer förbi på tunnelbaneperrongen. Grupp tre har chansen på sensationella fågelfynd i dag.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

10 svar på ”Skrattar bäst som skrattar mås”

  1. Självhäftande cellplast (kapa skiva) funkar väl ganska bra att montera bilder på blir ju rätt stadigt utan att väga för mycket om man ska sätta upp med häftmassa. Vet inte hur det ser ut med bilder med passparto ut dock.

  2. Om du behöver hjälp med transport från Crimson kan du ju skrika till så går väl det att lösa

  3. Tack! De levererar till Gunnar Olsson på Hornsgatan vid Zinken, så det blir därifrån. Det är den eventuella dörrprinten som blir bökig att få med sig.

  4. Har ingen bil så jag har ingen aning. Mitt upplägg var först att hämta på GO samma dag som verissagen och helt enkelt knalla ner.

  5. Nix, utan ett foto på en dörr med diverse rip och klitter printad i naturlig storlek. Vad jag sen gör med den efter utställningen vet jag inte😊

  6. OK det låter häftigt. Får du den inte såld och behöver transport hjälp så skrik till så kan vi nog lösa det.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.