Kategorier
Stockholm

På ny kula

Hoppar på ett Netflix-abonnemang. Hade ett dylikt för Drakenfilm, såg där bara två filmer. Vet inte om det blir fler på Netflix, har inte den rytmen, den tiden. Och då blir det ju en onödig kostnad bara. Men jag har slimmat ekonomin rätt bra de sista året. Eventuellt blir det en go to bed-film när det är sängdags.

Har ett gäng foton jag vill hänga upp på väggarna. Problemet är att där hänger redan en massa annat, som då måste ner. Bland annat min kryddhyllan som jag gjorde i slöjden, kanske i femman. Sned och vind, men med nostalgifaktor så det räcker och blir över. Jag behöver ju inte slänga den, bara stuva undan den i något obefintligt utrymme. Några Lisa Larsson-tavlor får i så fall också å krypa undan till snar glömska.

Heelmark.

Hittar ett gäng glaskulor och det slår mig att på gamla skolan hade kulsäsongen båda kommit i gång och avslutats. På den nya finns ingen plats för kulspel. Höstterminen 2020 är det sagt att vi ska flytta tillbaka. Då kan vi börja på ny kula.

Shadow divide.

Svensk fotografis mästare och nestor, Christer Strömholm, sysslade sedermera med assemblage. Han fick då användning för alla loppisfynd och prylar han samlat på sig. Får mig att fundera på om jag ska avbryta städandet och göra assemblage av skräpet istället? Vad kan man göra av en soffa?

Dagens utflykt går inte till Sickla utan till Stora Coop. Slänger skräp och donerar en kasse returflaskor och -burkar till min lokala rom. Belönar mig med några nya krukväxter, hoppas de överlever månaden.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”På ny kula”

En bra dag hemma! Grattis! Fikade med min son som fick nytt jobb i veckan, och hela hans familj. Bakade citronpaj, ingen blev skraj! Ny vecka, snart vernissage.

Stängt för kommentering.