Kategorier
Stockholm

Träskflukt

Lite lagom hånfullt sken solen i går, jag som dissat Ågestautflykten på grund av den mulna väderleken på morgonen. Men det är ju en dag i morgon också, så småningom. Googlade på resvägen till Ågesta och längst ner står att jag ”sökt en resa där det inte räcker med SLs biljetter”. Vet att det inte är så men chattade med SL:s kundservice i ärendet. De beklagade felet i reseplaneraren.

Har fyra böcker av Christer Themptander att kolla genom. Blir kul! Kreativiteten påminner om Jesper Waldenstens, och båda är underfundiga men Christers bilder har en politisk udd jag gillar.

Om man skulle ha en utställning med bättre begagnade papperskassar?

Behöver gå ner till min livsmedelsbutik och tar en sväng förbi träsket igen. Har inga förväntningar på att det ska ha hänt nåt revolutionerande och fotogeniskt sen senast. Men vatten är alltid intressant. Och ett och annat blommar ju. Och hade jag tagit med mig ett tele hade jag fått en rödhake och en större hackspett på samma bild. Men det går ju inte att släpa med sig allt. Adaptern jag vill köpa gör att jag kan ta med Canonobjektiv men lämna -husen hemma.

Passar på att efterlysa Fringer EF-FX Pro II hos Cyberphoto, som har Pro I. Pro II kom för ett par veckor sen.

text

https://animikiimishipeshu.tumblr.com/post/184783953119/vintageeveryday-20-haunting-photographs-of-the
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019