Kategorier
Stockholm

Naturmupp för några timmar

Går upp tidigt utfall jag skulle ha lust att ta mig ut till Ågesta. 9.37 går bussen jag tänkt ta så jag har tid att bestämma mig. Kollar vädret, det ska börja regna kl 14 men då bör jag ha hunnit hem. Packar en kamerarygga, väljer en större ryggsäck och tar med canonen med 80-200 mm. Laddar batterier men hittar inte extrabatteriet till Fujin. Ligger i nån jackficka, kanske. Hittar det! Och ett ministativ som kanske funkar.

Får ”svar” från CyberPhoto, angående adaptern:

Hej!

Tack för ert mail.
Vi besvarar normalt er förfrågan inom ett till två dygn.

Måndag kanske?

Min tjockteve står och tar plats i vardagsrummet. Jag har inte kollat en minut på teve de senaste två-tre åren, eller längre. Den är svår att bli av med på egen hand. Har sett att om jag köper en ny TV kan de ta med sig den gamla vid leveransen. Får fundera på om jag vill se fotboll på en större skärm, helt enkelt. Men det är en djungel, alla modeller med sina sifferbeteckningar som gör det omöjligt att hålla reda på vilka av dem man tittat på. Och ska man trassla med appleTV?

Derby när jag kommer hem, Djurgården mot AIK. Knappt jag törs titta. Torskar vi får jag lida svårt på jobbet.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

4 svar på ”Naturmupp för några timmar”

Hoppas du får en bra dag på Ägesta. Må Djurgår´n vinna, då blir yngste sonen också glad. Jag hade tänkt begrava mig i min mormor och morfars grav i Solna, men jag har fått veta att ingen av sönerna kommer att gå till min grav, för den ligger i AIK-bältet. Då kommer graven att försvinna när jag inte håller den vid liv. När jag är död. Heja Djurgården!

Mamma och jag bestämde att pappas aska skulle strös i minneslunden och där hamnade stoftet efter mamma också. Var jag hamnar kvittar.

Samma! Jag vill strös där jag växte upp. Ingen ska behöva åka ihjäl sig eller gå i konkurs för jag ska ha blommor på min grav.

Stängt för kommentering.