Kategorier
Stockholm

När tonåringar umgås

Fragment av ett meningsutbyte i de högre röstregistren far genom luften:

”DET SKITER JAG I!”

”Det är du som skriker!”

”Det har jag inte gjort!”

”Jo!” ”Nej!” ”JO!” ”NEJ!” ”JO!” ”NEJ!”

Tonåringar umgås i sommarkvällen.

Trevligt med lite lugn och gott om tid att tänka. När jag jobbar tar jag bara en dag i taget och har knappt koll på den. Missade till exempel en vernissage jag tänkt gå på. Nu tänker jag så långt fram som höstlovet oktober-november då jag bokat flyg till Berlin (återstår att boka hotell), och jag funderar på New York-resan med mina barndomskompisar. En resa som jag förväntas ta guideansvaret för.

Nationaldag således, lika bra att hålla sig inomhus. För varmt ute om inte annat. Kanske hittar jag nån flagga att hissa ändå. Försöker istället få lite ordning på torpet, för tusende gången i ordningen, blir oftast fortsatt oordning men på någon annan plats i lägenheten.

Passar på att välja ut bilder till lördagens gerillahängning ute i Liljeholmen. Skulle behöva printa om ett par, om inte alla fyra. Söker i mitt röriga bildbibliotek och hittar i alla fall något av det jag söker.

Spotify hängde sig och när jag startade om datorn försvann en del från dockan längst ner, bland annt Lightroom, Photoshop, Powerpoint och Word, vet inte vad mer.

https://innercollectormoonposts.tumblr.com/post/185404245172/nevver-walk-this-way-anne-lynam
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019