Kategorier
Stockholm

Vamos Guerrilleros!

Dags för Gerillahängning på Liljeholmstorg. Ändrar mig i sista minuten och printar ut fyra av mina utställningsbilder istället, i A4-format. Vi blir många den här gången och jag vill inte ta för stor plats. Kul ska det bli! Och varmt igen, vattenflaska är en nödvändighet.

Timmen innan är det något evenemang på Stadsmuseets gård, där bland annat Galleri Kontrast är representerade. Då det ligger i min färdväg avser jag att ta mig en flukt.

Ska försöka komma ihåg att kolla hur det står till med nattviolen i Krokhöjdsskogen. Länge sen jag tittade till denna väldoftande orkidé. Har för mig att det är så här års den blommar. En utflyktsidé för i morgon.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Vamos Guerrilleros!”

Låter som en bra dag, stannar inne med feber. Går nog och köper en flaska rött ändå. Glad Pingst, heter det visst!

Stängt för kommentering.