Kategorier
Stockholm

100W

I min förort sjunger man bilens lov. Nya vägar och tillfarter byggs som om ingen klimatkris existerar. Varmt på bussen, såklart. En mellanstadietjej utbrister: Jag är jättetaggad för sommarlovet! Och det är ju precis så det ska vara. Danviksbron vattnas för att inte svälla och fastna.

Tar en promenad från Djurgårdsbrunns värdshus till Isbladskärret. En vovve jagar två vitkindade gäss ner i kanalen. Hoppas på näktergalen, men fullt så galen så den sjunger i extrem värme är det tydligen inte. Tar några blombilder men är rätt urlakad och ur slag vad gäller fotografi.

Birkalinjens fartyg har just lagt till och horder av passagerare debarkerar med lådvis av fulöl, Mariestads, Norrlands Guld och slikt. Snart rullar ölbussar mot Orsa, Karlstad, Uppsala med flera småstäder.

Solen till ära tar jag en 100W IPA på Fotografiskas uteservering.

https://colorandsludge.tumblr.com/post/185429910106/edoardojazzy-francesca-woodman
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”100W”

Stängt för kommentering.