Kategorier
Stockholm

Livsfara

Ser Chile – Sverige i fotbolls-VM på tisdagskvällen. Ingen jättebra premiärmatch av blågult, trots dominans. Men målen satt ju snyggt uppe i nättaket.

Den här bilden rusade upp till 16 960 tittar på Flickr och hamnade i ”Explore”. Min näst högsta bildnotering (på fejan fick den kanske 20 likes och inte särskilt många fler på Tumblr). Jag tycker den är rätt bra! Dels sambandet mellan tjejerna, dels barncancer/livsfara och kompositionens triangel. Såg bilden från bussen just som den stannade vid Slussen och jag skulle av. Snabbt fram med mobilen, X100F:n satt fasthakad i livremshällan.

Den här bilden rusade upp till över 10 000 tittar på Flickr. Min nästhögsta bildnotering. Och jag tycker den är bra, riktigt bra!

Första sommarlovsdagen så. Spännande att se hur många barn som verkligen kommer.

Min adapter fanns i Segeltorp kl 05.48 i går morse. Och där verkar den ha blivit kvar. Tycker annars att det borde gå på några timmar att köra den till Orminge Coop. Slutar tidigt i dag så det blir kanske ett nytt försök att fixa belysningsfrågan.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Livsfara”

Stängt för kommentering.