Kategorier
Stockholm

The cat and the little Princess

Den blomstertid nu kommer… Det är ofta med blandade känslor jag avslutar ett läsår, särskilt om det varit ett bra år som detta. Och många av mina härliga elever ser jag inte igen förrän vid skolstarten i augusti. Samtidigt känner jag ju att jag behöver vara ledig och ladda batterierna.

Laddningen av bloggen är numera riktigt snabb, och det var på tiden. Det har varit väldigt segt hela tiden tills nu. Läste på Fejan att många bytt webhotell av den anledningen.

The cat and the little Princess.

Vad skönt det vore att slippa vara täppt i näsan hela tiden!

Men det är riktigt trevligt att kliva av bussen i Orminge Centrum och omgående höra tornsvalorna. Love it!

Fortsätter att planera för Elevens val, men det är ju så mycket jag skulle vilja visa och prata om på 50 minuter och de ska ju hinna skapa något också. Ett dilemma. Kommer i alla fall få ha 60 minuter bild med mina egna elever, jämfört med hälften i halvklass detta läsår.

https://innercollectormoonposts.tumblr.com/post/185498830727
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”The cat and the little Princess”

Stängt för kommentering.