Kategorier
Stockholm

Avhuggna huvuden

Strid ström av mer eller mindre vana vandrare mellan Gullmars och Globen både morgon och eftermiddag när den delen av gröna linjen stängs. Kanske var det värmen som fick flera att se mer döda än levande ut.

Är inne på andra säsongen av The Last Kingdom och vi är uppe i minst tio avhuggna huvuden samt tre brutalt mördade vikingahövdingar (de förtjänade det). Hämnd är utkrävd så vad finns kvar att göra? Ska jag fortsätta kolla?

Tjugo minuter tar det för övrigt att gå från Gullmars till jobbet. Och vi fortsätter gå ner till lekparken och plaskdammen lika med gröna siffror på stegappen, över tiotusen steg i går.

Ska försöka komma ihåg att kolla skärgårdsutflykter, Arholma, kanske?

Tog med bilden ”Urn off” om förra veckans spekulant och bildpaxare slår till. Han sa inget i går och jag frågade inte heller.

Inget OS i Sverige, bra! Det finns annat mer angeläget att lägga pengarna på!

https://animikiimishipeshu.tumblr.com/post/185818598649/gacougnol-fan-ho-survivor-1956
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

6 svar på ”Avhuggna huvuden”

Nå, klarar inte den typen av film, där man hugger huvudena av varandra. Gillar typ Wallander. Men kolla du om du vill!

Alltså jag har jobbat inom svenskt näringsliv så jag håller koll. Därför! Ska inte göra om det!

Men det här var ju bara positiva fakta! Tråkigt att våra högerpartier inte fattar vad Svenskt Näringsliv fattar, att vi behöver invandring.

Det var ju bra att du tyckte de var positiva. Så tyckte jag med. Men sossarna fattar ju inte heller detta. Det är skit med politiken just nu!
Jag får nyhetsbrevet.

Stängt för kommentering.