Kategorier
Stockholm

Aktiv eller passiv semester?

Lyckas slöa bort söndagen också, bland annat med två nya avsnitt av Last Kingdom. Men, har man ingen håg för skapande så har man inte. Bokade hotell i Berlin, alltid något.

Sista veckan före semestern. Blir lite orolig att jag bara ska slöa bort semestern också. Men blir det så, så blir det. Har att printa de bilder som blev sålda vid förra utställningen, och rama in dem. Planerar också en klippning. Får väl ägna mig åt min nyinköpta tv, ha en kylväska bredvid soffan, en snacksskål på soffbordet och bara ligga och jäsa.

Den här bilden rebloggades på Tumblr av yesweremagazine: ”#matti merilaid#street matt#art#swedish photographers#abstract#emotions#masterpieces#gifts#nature#magic#masters on tumblr#contemporary art#composition#visual poetry#arte#artists on tumblr#photographers on tumblr#original photography#emociones#hypnotic images#less is more#minimal#arte contemporáneo#powerful images

Eller så sprudlar jag av kreativitet hela semestermånaden och kommer tillbaka till jobbet alldeles urlakad. En vecka kvar att jobba.

Från och med i dag får jag gå från/till Gullmarsplan, eller ta tvärbanan en station. Ska försöka gå. Förra veckan provgick jag och stannade inte förrän vid Medborgarplatsen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Aktiv eller passiv semester?”

Det kallas för återhämtning och att ladda batterierna och dylikt. Säkert, du behöver det, ha inte dåligt samvete, nej det har du inte. Du verkar bra på att ”provgå”!

Stängt för kommentering.