Kategorier
Stockholm

Bring in the clowns

Solig och eländig söndag och en häftig diskussion med alter egot huruvida det var en dag för en stadsutflykt eller inte. En koll av fotopapperstatusen gav att jag hade tillräckligt med A2-papper för att printa ersättningsbilder för de sex jag sålt. Däremot var nivån låg på ett par färgpatroner och jag var inte säker på att de jag hade hemma var de som var på väg att sina. Först ut var Yellow och den hade jag. Nästa var LLK, light light black och den fanns också i lådan. Första utskriften matades snett så den fick jag göra om. Behöver möjligen även 10×15-papper för att printa små kort.

Printade en av två clownbilder att fundera på, platsar de eller inte? En eller båda? Kommer för övrigt prioritera färg, det var de som var populärast.

Jag gillar den här bäst ur en utställningskontext.
Den här är för lite riven, för lite förvrängd.

Funderar på om nån turist vill köpa en bild, hur betalar de? Endast kontant, eller? Svenska kronor eller euro? Verkar finnas något som heter paypal.me, jag har ju PayPal så jag får kolla upp det. Och jag behöver kanske dubbla printar, om de eventuellt inte har tid att vänta till utställningen är över. Men jag kanske inte säljer nåt alls och då är det ju inga problem.

Måndag och första egentliga semesterdagen, dags att bränna deg på allvar. Satsar på inköp av ny tv och sen ännu en sväng ner till fotobutiken efter fotopapper. Behöver en 40×40-ram men det har de inte där, utan då blir det ramaffären på Folkungagatan.

https://animikiimishipeshu.tumblr.com/post/185948616639/sad-plath-julien-tatham
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

5 svar på ”Bring in the clowns”

Clownerna komma definitivt att sälja, mycket bra. Vem är det som bestämmer ”för lite riven, för lite förvrängd”. Bara du själv, tror du någon av galleribesökarna står och tänker, nej, den där har han valt fel, det är för lite ”för lite riven, för lite förvrängd”. Detta är bara i ditt huvud, ett råd, låt tittaren, köparen, bestämma vad som är bra. Ja, om jag kunde så. Det kommer att vara fler är jag som gillar BÅDA clownerna.

Hej från mig idag, jag läser ju faktiskt din blogg varje dag, de dagar jag har missat är inte många, sedan jag hoppade på.

De ena clownen absolut, jag får fundera på nummer två. Kan bli för många med två. Och lokalen är mindre än den förra.

Stängt för kommentering.