Kategorier
Stockholm

Man är med tv (snart)

”Kärnkraft är klimatsmart”, moderaterna har inte städat efter sig sen EU-valet utan har två valaffischer skräpande på Danviskbron. Här snackat vi klimatsmart!

Fokuserar på mitt husobjekt och försöker hitta bästa vinkeln. Provar först vid malmgården men det blir Fåfängans bergssluttning som blir bäst. Konstaterar att byggnaden inte härtill det som ska rivas (denna gång) och att bilden inte heller blir så märkvärdig.

Här vare nåt fult! En femåring kollar i tittgluggarna och tycker till om Slussen. Guidar några vilsna turister till Djurgårdsfärjan. Järntorget, Gamla stan – Burger King. Snacka om fult! Fullt av turister att ta sig förbi överallt, värst är det runt slottet.

Tar Västra Trädgårdsgatan (?) och ser en skylt: ”Välkommen till Kapitel 8, kontor&kakor”.

Gör den här bilden bara för att kunna kalla den akterspegel.

Kollar in på Elgiganten, Kungsgatan. Ingen säljare bryr sig. Upptäcker att de har nummerlappssystem. Okej då! Köper tv:n här istället för via nätet för jag kunde inte se var man beställde bortforsling av gamla tv:n. Nu får jag det och lite annan hjälp om jag behöver. De snackar om rutavdrag för tjänsterna, tror de att jag är nån sketen djursholmare?

En ilsken kvinna kastar flera körsbär på en torghandlare, påstår att han kallat henne för något på turkiska som hon tyvärr förstod. En chansning som inte gick hem, med andra ord. Hon är tvärförbannad! Torghandlaren nekar.

Bistår en turist vid t-banespärren, hon förstod inte var man blippar kortet.

En törstig kråka läskar sig ur en sinande vattenpöl, törstig Matti förser sig med ett glas gin, limejuice, citronsaft, russian och is.

https://henkheijmans.tumblr.com/post/185974199127/flooded-vineyards-camargue-1963-by-lucien
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019