Kategorier
Stockholm

Tuppkam

Det växte plötsligt upp en tuppkam på mig i morse. Såg en blänkare från Liljevalchs om Vårsalongen 2020 och bestämde mig för att söka med fem av mina rivna och förvrängda bilder. 300:- kostar det att få ett ja eller nej.

Gick genast till frisören och klippte mig, tuppkam vill man ju inte ha. Passar på att bränna lite deg i blomsteraffären på vägen hem.

Gräslök, tror jag. Gillar bokehn.

Det regnar och min granne Samuel flyttar ut och drar till Centralplan. Tråkigt när det är en av de få grannar man känner som lämnar huset. Och Samuel har jag ju känt sen han var tio år nånting.

Men i morgon eftermiddag kommer tv:n! Och jag får lite att trassla med. Kan förutse ett sladdproblem, bland annat. Sen slog det mig att det kanske funkar via wifi eller blue tooth eller nåt annat digitalt mirakel. Men viktigast är att bli av med gamla tjockteven, det har jag svårt att fixa själv.

I kväll blir det semifinalen USA-England, intressant drabbning.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

4 svar på ”Tuppkam”

Jippiiie! Skicka in till Liljevalchs. Helt rätt. Jag hoppas och tror! Fick inte veta om du hade tuppkam innan eller efter frisörsbesöket. Bra att du köper blommor till dig själv, jag odlar. Blomster-Boo är bäst. Samuel, jag, min kompis också, men jag vet att han har haft dig i skolan. Gillar mycket Samuel och jag är ledsen jag inte får se honom mer. Det vet han, snygg uppdelning i tre rum har han gjort, jag blir sugen att göra lika med min lgh. Jag har också blivit fast i att följa tjejerna i fotboll. Skitspännade, svenska tjejerna är s smarta också, ska bli så fint att se Sverige-Nederländerna. Gräslök växer i skärgården också, på klipporna ända vid Stor Nassa. Vilt! Det är skärgård här. Jag brukar odla dem, i år har jag tagit det lugn med odlandet, tänker ägna mig å lite annat i år.

Tuppkammen uppstod när jag bestämde mig för att söka till Vårsalongen 🙂
Stora Nassa och Storbonden är främst en björnbärsö för mig.

Grattis till tuppkammen. Den passar bra till Vårsalongen. Jaha björnbär. Visste inte det.

Vi var ute i september, då fanns det finfina björnbär!
Tuppkammen gör comeback om jag blir antagen till Vårsdalongen, inte förr.

Stängt för kommentering.