Kategorier
Stockholm

Går ut lugnt

Planer för veckan: ska kanske ta mig in till stan, behöver en 40×40-ram och jag kommer så småningom behöva fotopapper. Dels tänker jag ha kopior på det jag ställer ut, så eventuella köpare kan få med sig en print med en gång. Sen ska jag printa slussenbilder och kanske mina tyska ”abandoned”-bilder i A2 och se hur de ser ut. Men, det är bäst att gå ut lugnt.

Ska mejla mina VHS/videofrågor till Samsungs support vid tillfälle. De har ju gjort min tv så de bör ju veta. Ska även fråga hur jag bäst ser mina foton på tv-skärmen, via USB-sticka eller om jag måste ha Apple TV och AirPlay för det.

Kul att leka med makrogluggen och skapa abstrakta bilder.

Via messenger får jag besked om att det finns plats för mig i Malins Gnestatransport. Kul! Hoppas det är bra väder då.

Makten framför allt! EBT skulle samarbeta med Hin Håle för en statsrådspost. Jesus hade aldrig röstat på extremhögern.

Och USA motsvarade favoritskapet och vann VM-guld. Turneringens utan jämförelse bästa lag och jämnaste trupp.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

6 svar på ”Går ut lugnt”

Skönt, du verkar trivas med 55-tummarn! och du bli med i utställning i helgen?

Kanonfina makrobilder

Hittills är jag nöjd, men jag kör just inte tv-kanaler utan Svt Play och C-more, eller se-måre, som min teve säger. Utställning nr 1 Konsthallen 19/7-25/7, utställning 2 Gnesta 27/7 och utställning 3 Sthlms-Planket 17/8.
Tack för makrogillandet!

Du är den borne pessimisten! Tur att livet är lite mer positivt i de flesta fall, i alla fall för oss i Norden som är födda här.

Optimist eller pessimist beror kanske på vems perspektiv man tar. Efter att ha jobbat med skolan och fritidshem sen 1975 kan jag där konstatera att det blir sämre och sämre för varje läsår. Det talas i läroplaner bl a om att fritidshemsverksamhet ska bedrivas i ändamålsenliga lokaler, där jag är nu delas den enda för vår verksamhet ändamålsenliga lokalen, som är mindre än ett klassrum, av ca 110 elever. Klimatet, högerextremism, fascism, rasism på det. Men för min personliga del har jag det bra.

Stängt för kommentering.