Kategorier
Stockholm

Visset i ateljén

Fortsätter att städa och kasta. Hittar flera nummer av Vår Fågelvärld jag inte läst eller ens avlägsnat skyddsplasten från. Får tidskriften med mitt medlemsskap i Birdlife Sweden (Sveriges Ornitologiska Förening), som jag stödjer för fåglarnas och naturens skull.

Plockade in ett knippe vissnade lönnlöv och petade ner dem i en vas för ännu ett stilleben i ateljén. Nedre bilden är i sepia.

Ateljéstudie av vissna lönnlöv i en vit vas.

En sak slog mig. Jag träffade Agneta Dellefors på ett Fuji meet för ett par år sedan, en work shop i gatufoto. Göteborgaren Agneta är en superduktig gatufotograf, men har mer och mer börjat fotografera makro och natur. Riktigt bra där också. Samma väg som jag tenderar att gå, från street till makro.

Stig Dagerman (1923-1954)

Jorden kan du inte göra om.
Stilla din häftiga själ.
Endast en sak kan du göra
en annan människa väl.
Men detta är redan så mycket
att själva stjärnorna ler.
En hungrande människa mindre
betyder en broder mer.

Skickar ett mejl till Samsung angående VHS-video på nya teven. Inte den typ av fråga de vill ha vad det verkar, helst ska man hitta svaret på deras FAQ-sida så de slipper besvära sig. Svar inom tre dagar, får jag veta när Samsung bekräftar att de fått mitt mejl.

”Flera av Sveriges största fotografer”, och så jag då 🙂

2 svar på ”Visset i ateljén”

Stängt för kommentering.