Mitt liv som konsument

Fixar med beställningen av fotopapper på förmiddagen, hoppas de hinner komma i tid till utställningen. De bör ju finnas i nåt lager nånstans. Kanske finns de till och med i butikens lager, men då jag inte vet exakt vad papperet heter, det finns att välja på, så brydde jag mig inte om att fråga.

Det ska bli varmare i dag, uppåt 20°. Planerar en ny tripp till stan efter en 40×40-ram och en rulle bubbelplast till transporten av mina bilder till galleriet. Det blir ju lite skakigt att dra resväskan de transporteras i över Gamla stans kullerstenar. Mitt liv som konsument rullar på.

I övrigt är det bara att fortsätta rensa bland minnen och annat. Beror lite på dagsformen hur sträng jag är, hur mycket jag slänger. Vissa dagar är det ”kan vara bra att ha”-känslan som dominerar, andra dagar är det ”det här har jag inte använt på tio år”-tanken som styr och då hivas det mesta.

Stenen Bo Setterlind (1923-1991)

En sten på marken
ska man inte förakta,
den har också en himmel
– bara vi ger oss
tid.

Hittade ju efter viss möda en bok att köpa med att presentkort, biografin om Ester Blenda Nordström. När jag tittar tillbaka på de senaste årens läsande så är det just memoarer, biografier och dokumentära skildringar jag köpt. Gärna musiker, som Robbie Robertson, Tom Waits och dokumentärer som just Ester Blenda Nordströms böcker.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

8 svar på ”Mitt liv som konsument”

  1. Jag undrar just om Bo Setterlind var ödmjuk som människa, så som han var som poet. Känns tveksamt, han hade en air av självupptagenhet och märkvärdighet.

  2. Tror INTE det blir 20 grader idag, vad dåliga de har varit på att spå väder. Som alltid.

  3. Hur tror du han var, Bo Setterlind! Jäklar vad mycket han skrev och psalmer också.

  4. Frimurare, läser jag. Och väldigt produktiv, som sagt. Kristen. Förde en hård livskamp, läser jag också, och det borde prägla en som människa. Dog 67 år gammal.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.