Kategorier
Stockholm

Fotboll en masse

Ögonen är fyrkantiga och pupillen studsar och far omkring som en läderkula efter en dag med massor av tv-fotboll. Sannolikt är det lika mycket fotboll i morgon. Törs inte kolla hur mycket.

Har fått för mig att plastkassarna från affärerna är belagda med miljöavgift och bär därför hem mina varor i papperskassar. Tidigare återanvände jag plastkassarna som soppåsar och papperskassarna fick transportera lästa tidningar till återvinning. Nu prenumererar jag ju inte på DN längre och har över huvudtaget få papperstidningar, istället har jag ett växande lager papperskassar.

Och regnet är framme vid mitt arbetsrumsfönster.

Abraham Lincoln 1859

“The people of these United States are the rightful masters of both Congresses and Courts, not to overthrow the Constitution, but to over throw the men who pervert that Constitution.”
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

4 svar på ”Fotboll en masse”

Stängt för kommentering.