Kategorier
Stockholm

Söndag, ingen skön dag

Ingen skön dag, denna söndag. Mest ont i pallet, det kostar på att släpa runt på ett par 55″ teveögon. Använder ju linser till vardags, med olika funktion på respektive lins. Den ena använder jag till att kolla vad det är för buss som kommer, med den andra läser jag tidningar med mera på iPhonen. Typ. När jag kommer hem plockar jag ur linserna och när jag ska kolla på teve kör jag med mina glasögon och de är inte som linserna, kanske gör det att det är jobbigt för ögon och huvud. Hur som, jag gillar inte att ha glasögonen på mig, trivs bättre med linserna. Hade en period på sju dagar, sista veckan av semestern då jag inte behövde nässpray. Tillbaka på jobbet, och vips är det täppt i snoken igen. Det kan lika gärna vara det som ger huvudvärken, förkylningen.

Som sagt, en hel del fotboll även i dag och ingen möjlighet för ögonen att återgå till normal form och jag får ta en treo till för att palla med. Ska dock erkänna att jag ofta gör annat samtidigt som matchen pågår. Småpysslar, spelar mobilspel eller till och med tar en liten lur om matchen är tråkig. Dagens matcher var heller inga måste-se-matcher. Men fotboll är härligt på stor skärm.

En typisk Matti-bild från senare tid. Smal, men ändå fet, om ni hajar.

I dag borde jag tagit mig ner till Skurusundet och 300-årsdagarna för Slaget vid Stäket. Så blev det icke. The lazy worm rules! Men jag fick iallafall ihop tolv dagar i rad med över 8 000 steg. Nästa måndag rullar tunnelbanan vanligt igen mellan Gullmars och Globen och morgonpromenadens nödvändighet är historia. Där försvinner flera tusen steg. Kan ju få en knäpp och fortsätta knalla, men det låter otroligt.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Söndag, ingen skön dag”

Nä, jag fattar inte vad du menar med bilden. Om man har en 55-tummare behöver man aldrig gå ut. Livet är ju där hela tiden i storformat.

Synd att man missade Slaget vid Stäket 300 år, hade ingen aning! Tomorrow is another day för opensishar.

Stängt för kommentering.